Tjänster för ökad trygghet och säkerhet

Hos oss hittar du komplett utbud av lösningar inom lås och mekanisk säkerhet, larm och passersystem. Inom dessa områden erbjuder vi också projektering, montering, reparationer och service av våra duktiga och auktoriserade medarbetare. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Dörrautomatik

Vi projekterar, installerar och servar dörrautomatiker i fastigheter. Vi hjälper dig och din fastighet att få den bästa lösningen som håller låga servicekostnader under hela livslängden. Vi använder oss av uteslutande etablerade fabrikat med långa garantitider. De vanligaste fabrikaten vi installerar är Geze, Dorma och Assa Abloy. Hör av er till oss så hjälper vi er med att ta fram den bästa lösningen.

Låssystem

Vi hjälper till att projektera och upprätta låsschema för er verksamhet och fastighet. Vid efterbeställning av cylindrar och nycklar har vi korta leveranstider genom vår dagliga kontakt med de olika systemarkiven. Vi beräknar även mindre låssystem själva och arbetar med de flesta på marknaden förekommande fabrikat.

Passersystem

Med ett passersystem får du ökad kontroll på vilka som kommer och går på företaget. Du kan enkelt tidsstyra och ändra behörigheter via ett användarvänligt gränssnitt. Du slipper dessutom oroa dig för nycklar som kommit på villovägar. Om någon tappar bort ett kort eller en tagg är det bara att spärra den och beställa en ny. Det skyddar fastigheten och förhindrar att obehöriga får tillträde till lokalerna. Vi installerar och servar alla typer av passersystem och kan tillsammans med er hitta den lösning som passar bäst till just er verksamhet eller fastighet.

Inbrottsgaller

Vi marknadsför och installerar både fasta smidesgaller och grindar. Smidesgaller är ett bra mekaniskt inbrottsskydd för fönster och dörrar. Vi säljer lösa smidesdetaljer som importeras direkt från tillverkaren, vilket gör att vi håller låga priser på dessa detaljer. Vi har en egen smidesavdelning där vi gärna svetsar ihop materialet åt er.

Tillverkning av nycklar

Vi har maskiner för tillverkning av olika nyckeltyper och tillverkningen sker ofta via dator för högsta kvalité och precision. Vid tillverkning av nycklar som kräver speciell säkerhetshantering kräver vi legitimation och rekvisition från ansvarig nyckelbeställare. Juridiskt spärrade nycklar lämnas endast ut till systemansvarig mot uppvisande av nyckelkort, rekvisition och legitimation. Vi gör nycklar till allt från möbler till dagens bilnycklar med elektronisk startspärr.

Säkerhetsskåp

Vi har ett brett sortiment av skåp som skyddar dina värdesaker. Kassaskåp som skyddar mot brand och inbrott. Säkerhetsskåp som skyddar begärligt gods som vapen, kameror och dylikt. Dokumentskåp skyddar dina värdehandlingar mot brand, samt mindre stöldskyddsskåp för plånböcker, checkhäften, nycklar m.m. Skåpen anpassas efter kundens behov.

Installation & Service

Installation av lås och annan säkerhetsutrustning kräver kunskap och erfarenhet. Många olika problem kan uppstå t.ex. i äldre fastigheter som har lås som inte vill fungera med dagens moderna låsteknik. Våra erfarna och välutbildade säkerhetstekniker klarar de problem som kan uppstå vid installationen. Vi installerar alla på marknaden förekommande lås och garanterar att arbetet utförs snabbt och säkert. Det blir billigast i längden för dig som kund.