En trygg och pålitlig partner

Hos oss finns både den bredd och erfarenhet som krävs av en pålitlig partner inom trygghet och säkerhet. När vi gjort ett jobb vill vi helt enkelt att du känner sig trygg och säker. Hos vår personal finns specialkompetensen som garanterar dig som kund ett bra slutresultat.

Kom förbi vår butik

På Tullhusgatan 14 i Norrköping hittar du oss och vår butik. Här finns ett stort sortiment med lås- och säkerhetsprodukter och möjlighet att titta närmare på olika lösningar i vår utställning. Här finns också våra medarbetare som har specialkompetens inom en rad områden och kan hjälpa till med på dina frågor. Varmt välkommen förbi och prata säkerhetslösningar med oss.

ÖPPETTIDER: Mån-Tor 07:00-16:00, Fredag 07:00-15:30

Erfaren och certifierad personal

Hos vår personal finns specialkompetens inom en rad områden. Här finns alltifrån låsmästare till personer som uteslutande arbetar med dörrmontering. Vi är auktoriserade av Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund (SLR) samt certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Se vår Miljö- och Kvalitetspolicy här.

Service snabbt på plats

För att dagens olika säkerhetssystem skall fungera bra under en lång tid krävs att de kontinuerligt sköts och underhålls. Hos oss kan du teckna ett serviceavtal för detta. Lås & Nycklar AB har välutbildad och erfaren personal samt välutrustade servicebilar, vilket garanterar att vi snabbt och effektivt klarar av de olika problem som kan uppstå.

Vi hjälper dig med installationen

Installation av lås och annan säkerhetsutrustning kräver kunskap och erfarenhet. Många olika problem kan uppstå t.ex. i äldre fastigheter som har lås som inte vill fungera med dagens moderna låsteknik. Våra erfarna och välutbildade säkerhetstekniker klarar de problem som kan uppstå vid installationen. Vi installerar alla på marknaden förekommande lås och garanterar att arbetet utförs snabbt och säkert. Det blir billigast i längden för dig som kund.